English (UK)CatalánFrenchGermanEspañol

Missió, visió i valors

MISSIÓ:
La missió de la companyia és oferir productes amb tecnologia GTMS que compleixin els requisits dels nostres clients, la legislació vigent i altres requisits aplicables. Han de ser competitius i millorar la seva posició al mercat, tant nacional com internacional. Aquest objectiu s’aconsegueix gràcies a la satisfacció dels nostres clients i al compliment d’obligacions, tant formals com ètiques, amb totes les parts interessades detallades al manual de qualitat i medi ambient de VAC-TRON.

VISIÓ:
La visió consisteix en ampliar els nostres coneixements tècnics per poder desenvolupar noves tecnologies en el camp de l’hermeticitat, seguint una política proactiva en R + D, que permeti augmentar l’oferta comercial de l’empresa.

VALORS:
Els valors per assolir aquests objectius consisteixen a promoure l’ètica laboral de l’empresa, contribuir al desenvolupament personal i professional dels seus empleats i al respecte per la confidencialitat del client. També inclou el compromís de complir els requisits ambientals per protegir el medi ambient, així com evitar la contaminació o l’ús de recursos no sostenibles.