English (UK)CatalánFrenchGermanEspañol

R+D

La competitivitat en el mercat internacional ens porta a oferir una àmplia garantia de qualitat, així com tecnologies capaces de millorar els processos amb una reducció dels costos econòmics, d'energia i respectuoses amb medi ambient.

VAC-TRON S.A. té un departament d’R + D per atendre les necessitats del mercat i dels nostres clients. S’han dut a terme i encara s’estan estudiant, diferents projectes d’investigació relacionats amb materials nous i avançats i tractament de superfícies.

Membres del Clúster de Materials Avançats de Catalunya (CMAV):

 cluster-MAV

 http://www.clustermav.com/

Projectes d'R + D desenvolupats:

- Tecnologies i metodologies per al tractament de superfícies de components amb segells de vidre a metall (2014 - 2016). Finançat pel CDTI.
- Nous processos de fabricació de components hermètics mitjançant tecnologies de segellat de vidre a metall (2017-2019). Finançat pel CDTI.
- Desenvolupament de nous processos de fabricació de components hermètics amb alta conductivitat elèctrica (2021 - 2023). Finançat pel CDTI.
- Doctorat industrial: Caracterització de l'enllaç vidre-metall en tecnologia Glass to Metal Seal (GTMS) i estudi de nous materials i processos de fabricació. Realitzat amb la Universitat Politècnica de Catalunya i la beca de doctorat industrial per AGAUR.

 cdti

 UPC-Generalitat-DI